Resultaten voor cursus eindhoven

 
cursus eindhoven
 
Fotografie cursus
Het is een kans om te leren van een professionele fotograaf en ervaren fotografie vakdocent. U neemt deel aan een eendaagse fotografie cursus van zeer hoge kwaliteit. Wij geven u ook veel waardevolle tips en trucs mee. Voor een gedegen en evenwichtige aanpak wordt het lesprogramma zowel gegeven in het leslokaal als begeleid in de praktijk tijdens fotografie veldopdrachten. Gedurende deze dag is er voldoende voldoende tijd voor u is geen vraag teveel en geven wij zonder lastige jargon begrijpelijk uitleg met behulp van schermpresentaties voorbeelden opdrachten en oefeningen. Er is een goede balans tussen theorie en praktijk zodat u luisterend en al doende leert.
cursus fotografie
Je wilt betere vakantiefoto's leren maken of je bent een enthousiast amateurfotograaf die een nieuwe stap wil maken? Op steenworp afstand van de Dam krijg je fotografieles van topfotografen en fotografie onderwijs professionals. Tijdens de fotografie cursus wordt gebruik gemaakt van een goed uitgerust en comfortabel leslokaal. Voor de noodzakelijk goede balans tussen theorielessen en ondersteunende praktijkoefeningen en opdrachten wordt ook gebruik gemaakt van de prachtige stedelijke omgeving. Vanzelfsprekend besteden wij gedreven veel aandacht aan het lesprogramma zodat je zonder lastige jargon maximaal leert. Na de cursus kun je blijven gebruik maken van de digitale syllabus als naslagwerk. Een cursus en een dagje uit. Om het een extra leuke dag te maken hebben wij gekozen voor een cursuslocatie midden in het bruisende centrum van hartje Amsterdam.
sales cursus Sellingnet Training Coaching Advies.
Ontdek in onze opleidingscatalogus welke sales cursus wij kunnen aanbieden. Met de sales cursus van Sellingnet verkrijgt u beter inzicht in de latente behoefte van uw klant en overtuigt u hem makkelijker. Een sales cursus van Sellingnet maakt het verschil want wij leren uw medewerkers in onze sales cursus om waarde te creëren.
BHV Eindhoven, de cursus vlakbij Veldhoven, Nuenen en Best.
BHV Basis Cursus 2-daags 29900, excl. Deze 2-daagse klassikale BHV cursus in Eindhoven is voor medewerkers die nog geen BHV diploma hebben en is inclusief het BHV examen en het BHV cursusboek, het NIBHV certificaat wat 1 jaar geldig is, het BHV pasje in creditcard formaat, de lunch, koffie en thee.
cursus training geven
Volg een gratis reanimatiecursus in Eindhoven Hartstichting.
OFFLINE: Gratis reanimatiecursus. Volg een gratis reanimatiecursus in Eindhoven. Volg een gratis reanimatiecursus in Eindhoven. Volg op 1 juli een gratis reanimatiecursus in het Philips stadion in Eindhoven en meld u direct aan als burgerhulpverlener. Als burgerhulpverlener kunt u levens redden!
Horeca opleidingen Eindhoven Sociale Hygiëne SVH / HACCP.
De cursus vindt plaats in één van onderstaande locaties.: 5611 CC Eindhoven. Van der Valk Hotel Eindhoven. 5644 RL Eindhoven. Sociale Hygiene SVH HACCP. Spoedcursus Sociale Hygiëne SVH. Avondcursus Sociale Hygiëne SVH. Herhaling Sociale Hygiëne. Spoedcursus Hygiënecode HACCP. Sociale Hygiëne SVH.
10x Zelfvertrouwen Cursus/Training in Eindhoven Springest.
Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina. MBO Opleiderscore: star 77, NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 77, uit 26 ervaringen. Eindhoven, Amsterdam en 44 andere regio's.'
Fotoclub.nl Fotografiecursus Starters Eindhoven.
Fotografiecursus voor Starters in Eindhoven. In deze foto cursus ga je aan de slag met jouw eigen camera. Je ontdekt de verschillende standen van je camera en hoe je sluitertijd, diafragma en ISO in praktijk kunt toepassen om top foto's' te maken.
Vergelijk 28 Creativiteit opleidingen, trainingen en cursussen in Eindhoven Springest.
Extra informatie: exclusief BTW. MBO Opleiderscore: star 74, Icademy heeft een gemiddelde beoordeling van 74, uit 12 ervaringen. Cursus creativiteit en innovatie. Eindhoven, Amsterdam en 44 andere regio's.' Cursus Creativiteit en Innovatie De online cursus Creativiteit en Innovatie is gebaseerd op een serie interviews met prof.
Welkom bij de cursussen van het Ster College Ster College.
De hoofdvestiging van het Ster College is het lesgebouw aan de Van Vorststraat 50 in Eindhoven. Ook in enkele regiogemeenten en op diverse basisscholen in Eindhoven biedt het Ster College lessen aan. Voor meer informatie over de inhoud, locatie of prijs van een cursus kun je contact opnemen met het Ster College.:
Workshops en cursussen in Eindhoven Cursussen-en-workshops.nl.
Cursussen winter 2015-2016 Deze winter weer twee beginnerscursussen glas-in-lood in Eindhoven. In deze cursus maak je kennis met de basisvaardigheden van het oude ambacht glas-in-lo. Cursus Tekenen Fundamenten en Technieken 23 lessen, Eindhoven. Cursus Tekenen Fundamenten en Technieken 23 lessen.

Contacteer ons